קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

וואו! רוטב חמוץ-מתוק

וואו! רוטב חמוץ-מתוק
וואו! רוטב חמוץ מתוק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 286 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, פלפל קאיין רוטב חריף, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב חמוץ-מתוק, רוטב חמוץ-מתוק, ו רוטב חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים, סוכר, קטשופ, אננס, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, רוטב סויה, רוטב סטייק, ורוטב חם יחד בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב סטייקרוטב סטייק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר 1/2 כוס הרוטב לקערה קטנה; להקציף קורנפלור לתוך הרוטב בקערה. מביאים את הרוטב בסיר לרתיחה, מערבבים את הרוטב עם קורנפלור לרוטב הרותח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט לפני השימוש.