וואפלים בלגיים כוסמת
וופלים בלגיים כוסמת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 618 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח כוסמת, קינמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו וואפלים בלגיים כוסמת, וופלים בלגיים כוסמת עם רוטב חמוציות מייפל, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים ו 1 כף. סוכר לקערה בינונית; יוצקים 1/2 כוס חם (11
מים מעליהם. מערבבים ולתת לעמוד עד קצף, על 8 דקות.
מוסיפים חלב, חמאה וקמחים, ואז מקציפים עד לקבלת חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לעלייה על הדלפק (בוופלים חמוצים מעט) או לצנן (בוופלים מתוקים).
בבוקר, מחממים תנור ל 200 ולהגדיר 6 צלחות על מתלה. מחממים ברזל בלגי או רגיל.
מוסיפים ביצים, סודה לשתיה, מלח ווניל לבלילה, ואז מקציפים עד חלקה. מעייל רשתות ופל חמות עם תרסיס שמן בישול. מצקת 3/4 כדי 1 הבלילה כוס (או כמות כי יצרנית וופל ברזל מכוון) על ברזל חם לבשל עד משחי יפה פריך, 4 עד 5 דקות.
מעבירים וופל ישירות למתלה לתנור. חזור עם הבלילה שנותרה. (אם התנור מקבל מלא מדי, להסיר צלחות.)
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב הנותרים 2 כפות. סוכר וקינמון.
שוברים וופלים למקטעים ומתחלקים בין הצלחות החמות.
מגישים עם בננות, סירופ מייפל, סוכר קינמון, ויוגורט אם אתה רוצה.