קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ווסטווד רטרו בורגר

ווסטווד רטרו בורגר
ווסטווד רטרו בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 2327 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 171 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בורבון, חרדל דיז'ון דגנים, לחמניות שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו רטרו", עוף חם וצ'יפס רטרו, ו רוטב היבאצ'י רטרו לסטייק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי היקורי, ספוג במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
להמבורגר: מחממים את הגריל לחום בינוני. תביא את שבבי העץ שלך לעשן בגריל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מערבבים בעדינות את הבשר הטחון והטלה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מפזרים את הבורבון על הבשר הטחון ומניחים לנוח 2 דקות. לאחר שהבורבון ספוג בתערובת הבשר, שלבו את שומן הברווז, החרדל, הפטרוזיליה, הטימין, הרוטב החם, החומץ, שאלוט ומעט מלח ופלפל. היזהר שלא לערבב יתר על המידה, במיוחד עם שומן הברווז; יש לחלק את השומן באופן שווה בחתיכות קטנות בגודל ראש עיפרון. יוצרים 4 קציצות באופן רופף, מספיק כדי להחזיק את צורתן ולא להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
צולים על ידי הנחת הקציצות במבנה יו על הגריל (גריל חיצוני בחלק גבוה ומרכז כבוי, או מכינים באר פחם). מבשלים עד בינוני-נדיר, כ -4 דקות לכל צד. אפשר לנוח במקום חמים. צולים את הלחמניות המפוצלות על הגריל בזמן שהעשן בונה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מברישים את חצאי הבצל בשמן זית ומבשלים על הגריל החם עדיין, עד שהם מתרככים והחוץ חרוך. לאחר שהתקרר מספיק לטיפול, חותכים לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בסיר כבד על אש גבוהה, מבשלים את קוביות הבייקון עד שהוא פריך ומעובד. מערבבים פנימה את רצועות הבצל והבורבון ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ואז מערבבים פנימה את החמאה. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במעט חומץ בלסמי, הדיז ' ון, הרוזמרין והמלח. מורידים את המרמלדה מהאש ומסיימים בסירופ מייפל. שמור באזור חם לשרת (ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות התחתונות, כף מעל מעט ריבה (דאגו לקבל הרבה רוטב) וכסו אותה..
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
אם זה לא נוטף על היד שלך, לא קיבלת מספיק רוטב שם תאכל את זה טיפש, תזדרז
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק