ווסטווד רטרו בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 2327 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 171 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בורבון, חרדל דיז'ון דגנים, לחמניות שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו רטרו", עוף חם וצ'יפס רטרו, ו רוטב היבאצ'י רטרו לסטייק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי היקורי, ספוג במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
2
להמבורגר: מחממים את הגריל לחום בינוני. תביא את שבבי העץ שלך לעשן בגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מערבבים בעדינות את הבשר הטחון והטלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
אפונה קלופה, לא חובה
4
מפזרים את הבורבון על הבשר הטחון ומניחים לנוח 2 דקות. לאחר שהבורבון ספוג בתערובת הבשר, שלבו את שומן הברווז, החרדל, הפטרוזיליה, הטימין, הרוטב החם, החומץ, שאלוט ומעט מלח ופלפל. היזהר שלא לערבב יתר על המידה, במיוחד עם שומן הברווז; יש לחלק את השומן באופן שווה בחתיכות קטנות בגודל ראש עיפרון. יוצרים 4 קציצות באופן רופף, מספיק כדי להחזיק את צורתן ולא להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
צולים על ידי הנחת הקציצות במבנה יו על הגריל (גריל חיצוני בחלק גבוה ומרכז כבוי, או מכינים באר פחם). מבשלים עד בינוני-נדיר, כ -4 דקות לכל צד. אפשר לנוח במקום חמים. צולים את הלחמניות המפוצלות על הגריל בזמן שהעשן בונה.
מברישים את חצאי הבצל בשמן זית ומבשלים על הגריל החם עדיין, עד שהם מתרככים והחוץ חרוך. לאחר שהתקרר מספיק לטיפול, חותכים לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
בסיר כבד על אש גבוהה, מבשלים את קוביות הבייקון עד שהוא פריך ומעובד. מערבבים פנימה את רצועות הבצל והבורבון ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ואז מערבבים פנימה את החמאה. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במעט חומץ בלסמי, הדיז ' ון, הרוזמרין והמלח. מורידים את המרמלדה מהאש ומסיימים בסירופ מייפל. שמור באזור חם לשרת (ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)