וופי פאי שוקולד פקאן
עוגות וופי שוקולד פקאן לוקחות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 ומחירו 87 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל הדרומי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשטידות שוקולד וופי , פשטידות שוקולד וופי פאי שוקולד .
הוראות
מחממים תנור ל-375F. מרססים נייר אפייה בספריי נון-סטיק.
שלבו שוקולד לא ממותק, שוקולד צ'יפס וחמאה בקערת זכוכית בינונית המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל על HIGH 1 דקה. מערבבים היטב ומחזירים למיקרוגל ל-30 שניות נוספות. מערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מצננים 5 דקות.
בקערה נוספת טורפים יחד את הסוכר, הביצים והוניל. לְהַפְרִישׁ. בנפרד מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
מערבבים את תערובת הביצים לתוך השוקולד המצונן.
מוסיפים פנימה את תערובת הקמח.
גורפים את הבלילה במידות כוסות קטנות על תבנית האפייה המוכנה (שומרים על הצורות עגולות ובקוטר של כ-2 ס"מ). השאר מקום בין כל אחד כי הם יתפשטו תוך כדי האפייה.
אופים כ-4 דקות. אם הם נראים מעט רכים במרכזם, השאירו בתנור עוד 1-2 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להם להתקרר 10-15 דקות לפני שמעבירים אותם בעדינות למשטח ישר.
כוס גלידה "סנדוויץ'" בין שניים מסבבי השוקולד.
מגלגלים את הקצוות מסביב באגוזי הפקאן. חזור על הסיבובים הנותרים.
מגישים מיד או מקפיאים עד להגשה.
הערה: נסה את המתכון הזה באמצעות מתכון גלידת פקאן חמאה באתר fishernuts.com.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור וופי פאי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.