וופל דלעת
וופל דלעת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 770 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך חלב חמאה, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). וופל דלעת, וופל דלעת, ו וופל דלעת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להקציף מרכיבים יבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, ותבלינים.
להקציף סוכר ומרכיבים רטובים: בקערה גדולה יותר, לטאטא יחד את הביצים וסוכר חום עד שאין יותר גושים סוכר חום.
מוסיף את חלב החמאה, פירה דלעת, חמאה מומסת ו whisk עד חלקה.
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מברשת קצת חמאה מומסת על הבארות של יצרנית הוופל חם (כדי להקל על הסרת הוופלים.)
כאשר מכין הוופל שלך חם, עובד בקבוצות, מצקת את הבלילה למרכז הבארות ברזל ופל, לא כל הדרך לקצה, ולאט לאט להוריד את המכסה העליון של ופל הברזל.
מבשלים עד ברזל הוופל שלך מציין כי הוופלים מוכנים, או עד קיטור מפסיק לצאת מן הצדדים של ופל, על 4 עד 5 דקות.
פתח את מכשיר הוופל והרם בזהירות את קצה הוופל בעזרת מזלג כדי להסיר את הוופל ממכשיר הוופל.
מגישים עם סירופ מייפל מחומם בצד של רוטב תפוחים או חמאת תפוחים.