קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

וופל דלעת

וופל דלעת
וופל דלעת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 770 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך חלב חמאה, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). וופל דלעת, וופל דלעת, ו וופל דלעת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תחמם את מכשיר הוופל שלך.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
להקציף מרכיבים יבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להקציף סוכר ומרכיבים רטובים: בקערה גדולה יותר, לטאטא יחד את הביצים וסוכר חום עד שאין יותר גושים סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיף את חלב החמאה, פירה דלעת, חמאה מומסת ו whisk עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מברשת קצת חמאה מומסת על הבארות של יצרנית הוופל חם (כדי להקל על הסרת הוופלים.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
כאשר מכין הוופל שלך חם, עובד בקבוצות, מצקת את הבלילה למרכז הבארות ברזל ופל, לא כל הדרך לקצה, ולאט לאט להוריד את המכסה העליון של ופל הברזל.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
מצקתמצקת
3
מבשלים עד ברזל הוופל שלך מציין כי הוופלים מוכנים, או עד קיטור מפסיק לצאת מן הצדדים של ופל, על 4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
4
פתח את מכשיר הוופל והרם בזהירות את קצה הוופל בעזרת מזלג כדי להסיר את הוופל ממכשיר הוופל.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
5
מגישים עם סירופ מייפל מחומם בצד של רוטב תפוחים או חמאת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה