וופל תירס וצ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תירס וופלים צ'דר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי גרעיני תירס, צ'דר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו וופלים מקמח צ'דר, צ'דר-צ' ילה וופלים, ו וופלים לארוחת ערב עם בשר חזיר וגבינה צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-200F ומחממים מראש וופל. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח וסוכר. בכוס מדידה, להקציף יחד חלב, ביצה וחמאה.
יוצקים תערובת חלב לתערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב. מקפלים תירס וגבינה.
וופל ערפל עם ספריי בישול.
יוצקים הבלילה על הסורגים ולהפיץ לקצוות עם מרית. מבשלים עד הוופלים זהובים, 5 עד 7 דקות.
העברה לצלחת, כיסוי רופף עם נייר ולשמור חם בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה, סורגים ערפול עם ספריי בישול לפני כל אצווה חדשה.