וופלים בחמאה עם תותים טריים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, זנגביל טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: וופל בחמאה פריך עם תותים קלויים, וופלים עם תותים טריים, ו וופלים עם תותים טריים.
הוראות
Preheat 8 אינץ ' מרובע וופל ברזל nonstick. מחממים התנור ל 20
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם אבקת האפייה, 1 כף סוכר מגורען והמלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצה עם חלב חמאה וחמאה. בהדרגה מערבבים את החומרים הרטובים לתוך תערובת הקמח; הבלילה תהיה גבשושי.
יוצקים חצי הבלילה לתוך הוופל ואופים עד השחמה, על 5 דקות.
מעבירים את הוופל לתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה שנותרה.
בקערה, לזרוק את התותים עם 2 כפיות הנותרים של סוכר מגורען. בקערה קטנה, לטאטא את השמנת החמוצה עם סוכר חום וג ' ינג ' ר.
חותכים את הוופלים לתוך 4 ריבועים. הגדר 2 ריבועי ופל על כל צלחת כפית את השמנת החמוצה על גבי.
מקשטים עם התותים ומגישים עם סירופ מייפל.