תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים זנגביל עם שעועית וניל–חמאה כתומה. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, allspice הקרקע, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שעועית וניל וופלים אוכמניות, וופל שעועית וניל עם רוטב אוכמניות תוצרת בית, ו סופגניות זנגביל עם ציפוי שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את החמאה בקערה בינונית ומועכים אותה עם מרית גומי עד שהיא מאוד מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, זנגביל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, מלח,allspice, וציפורן בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם פשוט נשברים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיף את חלב החמאה, חמאה מומסת, מולסה, וניל ו whisk עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3/4 כפית מולסה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הקמח השמורה ומערבבים עם מרית גומי עד שהקמח משולב רק ולא נשארים פסים. (הבלילה עשויה להיות כמה גושים.)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מחממים ופל בלגי נמוך בינוני על פי הוראות היצרן. לאחר מחומם, למלא אותו עם הבלילה, לסגור את המכסה, ומבשלים עד האדים מתחיל להפחית (לפתוח את הדף ולהציץ עבור doneness לאחר כמה דקות).
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
7
מעבירים את הוופל למתלה התיל על תבנית האפייה בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מיד עם חמאת וניל-כתום וסירופ מייפל, אם משתמשים.