וופלים של אגוזי לוז בננה
וופל אגוזי לוז בננה לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. ארוחת בוקר זו כוללת 627 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי לוז, מיץ תפוזים, בננות ואגוזי לוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: וופלים מקמח אגוזי לוז ללא דגנים (פליאו), וופל חלבון אגוזי לוז שוקולד-דל פחמימות וללא גלוטן, ו עוגת בננה-אגוזי לוז.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמחים, הפשתן, אבקת האפייה והמלח. בקערה גדולה מקציפים את החלמונים, החלב, הבננה, מיץ התפוזים, החמאה והווניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מערבבים פנימה אגוזי לוז.
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו תערובת סירופ ומשקאות קפה; מחממים דרך.
מקשטים בבננות ואגוזי לוז אם רוצים.