צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? וינדלו העוף של ג'ונגולד יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 25 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם פלפל גרוס, מקלות תוף עוף, עלי קארי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 62%. נסו וינדלו עוף, וינדלו עוף אותנטי, עוף וינדלו, ו עוף וינדלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חותכים כמה חריצים רדודים לכל מקל תוף עוף, ומכניסים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
2
מחממים 5 כפות שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הבצל, השום והג ' ינג ' ר. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מזהיב, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מסירים את הסיר מהאש, ומשתמשים בכף מחוררת כדי לגרוף את תערובת הבצל לבלנדר. השאירו כמה שיותר שמן בסיר, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים 3 כפות חומץ לבן, כוסברה, כמון, גראם מסאלה, פלפל שחור, מלח, כורכום ופלפל קאיין. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז יוצקים לשקית עם העוף; מערבבים עד שהעוף מצופה באופן אחיד, וסוחטים עודפי אוויר. מריחים בטמפרטורת החדר למשך שעה 1, או במקרר במשך 3 שעות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
חומץ לבן מזוקק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרח
5
לאחר שהעוף כבוש, מחממים את השמן שנותר בתנור ההולנדי על אש גבוהה, ומערבבים פנימה את עלי הקארי וזרעי החרדל. לאחר שזרעי החרדל סיימו לצוץ והאפירו, הוציאו את העוף מהמרינדה שלו, ובשלו עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
עלי קארי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
יוצקים פנימה את יתרת המרינדה והמים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
7
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
8
בזמן שהעוף מתבשל מטגנים בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. לאחר שהעוף התבשל במשך 20 דקות, מערבבים פנימה את תפוחי האדמה ו -2 כפות חומץ לבן. להתאושש, ולהמשיך לבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד על העצם, לפחות יותר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר, ו שנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בוליג-להנרט פיזפורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספטלס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטר סייפצ ' ן הוא אחד הכרמים האישיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוזל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ופונים דרומיים המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. הריזלינגס המצוינים בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות צפחה בולטת וחומציות מאזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, מראה מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.