וינדלו העוף של ג'ונגולד
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? וינדלו העוף של ג'ונגולד יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 25 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם פלפל גרוס, מקלות תוף עוף, עלי קארי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 62%. נסו וינדלו עוף, וינדלו עוף אותנטי, עוף וינדלו, ו עוף וינדלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים כמה חריצים רדודים לכל מקל תוף עוף, ומכניסים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; מניחים בצד.
מחממים 5 כפות שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הבצל, השום והג ' ינג ' ר. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מזהיב, בערך 7 דקות.
מסירים את הסיר מהאש, ומשתמשים בכף מחוררת כדי לגרוף את תערובת הבצל לבלנדר. השאירו כמה שיותר שמן בסיר, והניחו בצד.
מוסיפים 3 כפות חומץ לבן, כוסברה, כמון, גראם מסאלה, פלפל שחור, מלח, כורכום ופלפל קאיין. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז יוצקים לשקית עם העוף; מערבבים עד שהעוף מצופה באופן אחיד, וסוחטים עודפי אוויר. מריחים בטמפרטורת החדר למשך שעה 1, או במקרר במשך 3 שעות או יותר.
לאחר שהעוף כבוש, מחממים את השמן שנותר בתנור ההולנדי על אש גבוהה, ומערבבים פנימה את עלי הקארי וזרעי החרדל. לאחר שזרעי החרדל סיימו לצוץ והאפירו, הוציאו את העוף מהמרינדה שלו, ובשלו עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
יוצקים פנימה את יתרת המרינדה והמים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בזמן שהעוף מתבשל מטגנים בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. לאחר שהעוף התבשל במשך 20 דקות, מערבבים פנימה את תפוחי האדמה ו -2 כפות חומץ לבן. להתאושש, ולהמשיך לבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד על העצם, לפחות יותר 10 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר, ו שנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בוליג-להנרט פיזפורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספטלס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
![בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס]()
בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטר סייפצ ' ן הוא אחד הכרמים האישיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוזל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ופונים דרומיים המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. הריזלינגס המצוינים בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות צפחה בולטת וחומציות מאזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, מראה מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.