קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

וינדלו עוף

וינדלו עוף
עוף וינדלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם סוכר חום, מים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo עוף, Vindaloo עוף אותנטי, וינדלו עוף, ו וינדלו עוף.

הוראות

1
מלח ופלפל מגורי העוף.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוףמגורי רגל עוף
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים מחבת גדולה ומחממים את העוף בגהי. תצטרך לעשות את זה בשתי קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גיגי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את העוף לתנור 6 ליטר-תבשיל מכוסה העליון, משאיר את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השום והבצל למחבת ומטוגנים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף את התבשיל יחד עם זנגביל, כמון, זרעי חרדל, קינמון, שיני, כורכום, קאיין, ופפריקה.לטגן את כל במשך כמה דקות ולהוסיף את כל החומרים הנותרים למעט garnishes.מכסים ומבשלים עד שהעוף רך. בערך 45 דקות. מערבבים כמה פעמים במהלך הבישול; חלקית להסיר את המכסה במהלך 10 הדקות האחרונות או כך כדי לעבות את הרוטב. למעלה עם קישוטים.Ghee: חמאה כי הוא מבושל כדי להפריד את שומן חמאה ברורה ממוצקי חלב ולחות, שיטה גאונית המאפשרת חמאה לשמור במשך פרקי זמן ארוכים.תמרינד: דבק תמרינדי וריכוז, מוצרים טריים, זמינים בחלק התוצרת של שווקים אתניים רבים. שני המוצרים, עשויים תרמיל tamarind, צריך להיות מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
לתיבול בשרלתיבול בשר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גיגי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות

מרכיבים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.