ויניגרט סאלט אוקראיני (סלט סלק) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 16 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם סלק, פטרוזיליה, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט סלק עם ויניגרט כתום, סלט סלק עם ויניגרט מנדרינה, ו סלט אבוקדו וסלק עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הסלק לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הגזרים ותפוחי האדמה. להרתיח עוד 10 דקות, ואז לכסות את הסיר ולהשאיר לילה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
למחרת, לקלף וקוביות סלק, גזר, ותפוחי אדמה לחתיכות קטנות, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
סלק
4
מניחים את הירקות בקערה גדולה. מערבבים את החמוצים, בצל, אפונה, שמן זית, מלח ופלפל.