ויניגרט עוף צלוי לוקח מסביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 646 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 12 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפלים, עוף, עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ירקות צלויים עם ויניגרט, ויניגרט בלסמי תות צלוי, ו בשר חזיר צלוי עם ויניגרט חרדל.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחית את החמאה עם מיץ לימון, מרווה וכמה תיבול. בעדינות להפריד את העור מן העוף באמצעות היד שלך להתחיל מהחלק התחתון של השד, נע סביב לרגליים, להיזהר לא לשבור את העור. לשפשף את החמאה מתחת. מתבלים את החלל וכאלה עם חצי שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מניחים את תפוחי האדמה וכמה שיני השום הנותרים בבסיס מגש קלייה גדול, טפטוף עם חצי שמן זית ומניחים את העוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
ממלאים כל חצי פלפל עם שן שום כתוש ורבע מעגבניות שזיף, טפטוף עם שמן זית הנותרים העונה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיף
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מניחים סביב החלק החיצוני של העוף ושופכים מעל המניה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
צלי במשך 1 שעות 50 דקות או עד המיצים לרוץ ברור.
7
מוסיפים את הקורגטות לאחר 1 hr, משליכים אותם בשמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר ולאפשר לנוח במשך 30 דקות, ואז למקם את העוף וירקות על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מערבבים את החרדל עם חומץ יין אדום, שמן זית ותבלינים. לרפרף כל שומן עודף את מיצי הבישול ולמקם בסיר קטן. מביאים לרתיחה ואז מסירים מהחום ומקציפים בויניגרט. כף מעל העוף וירקות, ולאחר מכן לשרת.