ויניגרט פטל
ויניגרט פטל הוא תוספת צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 42 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם חומץ סיידר, פטל, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 49% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , סלט ירוק עם ויניגרט רימונים וגבינת עיזים , וסלט אגסים וגורגונזולה אסייתי עם ויניגרט רימונים .
הוראות
לוחצים פטל דרך מסננת, שומרים מיץ; להשליך זרעים. בצנצנת עם מכסה הדוק מערבבים את המרק, הסוכר, החומץ, השמן, החרדל והמיץ השמור. לְקַרֵר. מנערים לפני ההגשה מעל ירקות סלט.