קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

ויניגרט קלאסי

ויניגרט קלאסי
ויניגרט קלאסי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 378 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 2 . גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר גס, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ויניגרט קלאסי, ויניגרט קלאסי, ו ויניגרט קלאסי.

הוראות

1
עם הצד השטוח של סכין שף גדולה, מועכים שום ו 1/4 כפית. ממליחים יחד לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
בצנצנת בורג קטנה, שלבו משחת שום, 1 כפית. חרדל, פלפל ו -2 כפות. חומץ. (אם באמצעות שאלוט, לתת לתערובת לעמוד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מוסיפים שמן לצנצנת, מכסים ומנערים במרץ עד ששמן וחומץ מתחלבים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
4
טועמים ומוסיפים עוד מלח, חומץ או חרדל אם תרצו. ההלבשה תשמור, בקירור, עד 1 בשבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
וריאציות. באמצעות נוסחה בסיסית זו, אתה יכול לעשות הרבה רוטב טעים אחרים.
6
מערבבים את השמן: לסלטים עם אגוזים קלויים וגבינה, השתמשו בשמן אגוז או אגוזי לוז. שמני אגוזים הופכים במהירות למעופשים בטמפרטורת החדר, לכן אחסן אותם במקרר לאחר שפתחת אותם.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-
7
השתמש בחומצה אחרת: חומץ בלסמי טוב לסלטים חורפיים, כמו אלה עם אגוזים, גבינות דשנות וירקות שורש. ניתן להלביש סלטים אביביים של ירקות רכים או אספרגוס עם ויניגרט מתון יותר המשתמש בחומץ שמפניה, ויניגרט של חומץ שרי משתלב יפה עם פטריות מוקפצות מעץ. ניתן להחליף מיץ הדרים גם בחומץ. אם משתמשים בפרי הדר מתוק יותר, כמו תפוזים, הוסיפו מעט מיץ לימון בכדי לתת לרוטב יתרון טארט (טעמו אותו כדי לוודא שיש מספיק טאנג). מיץ לימון ישר הוא מתון יותר מחומץ ומשמש לעתים קרובות ביחס של 1 ל -1 עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
חומץ שריחומץ שרי
פרי הדרפרי הדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ירוקירוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-
8
נסה מערבבים: המשמעות היא עשבי תיבול טריים מכל סוג שהוא, או אפילו כפית. או 2 של טפנד, פסטו, אנשובי טחון או ג ' לי פירות (כמו פטל או דומדמניות). קורט סוכר לבן או חום יכול לעגל גם את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
דומדמניותדומדמניות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הפוך קדימה: כפול או משולש מתכון האבויניגרט ישמור, בקירור, עד 1 שבוע. השמן יתקרש, אז תנו לרוטב להגיע לטמפרטורת החדר ולנער היטב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
1
ייבש את החסה שלך היטב. סובב בספינר סלט או יבש בזהירות בין המגבות, אחרת תהיה לך קערת ערפול.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להיות חוסך עם ההלבשה. השתמש פחות ממה שאתה חושב שאתה צריך (להתחיל עם 2 כפות. עבור 10 כוסות סלט) כדי לעזור לשמור על סלט פריך. לאחר שזרקתם וטעמתם, תמיד תוכלו להוסיף עוד.
3
לזרוק היטב אבל בעדינות. השתמש בידיים הנקיות שלך; הם הכלים הטובים ביותר שלך לציפוי עלים ביסודיות מבלי לחבל בהם.
4
אפשר מקום. השתמש בקערה גדולה לפחות פי שניים מהסלט. הרבה מקום מקל לזרוק את התוכן.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להתלבש ברגע האחרון. לסלט הכי פריך, התלבשו וזרקו ממש לפני ההגשה.