קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

ויניגרט קלאסי

ויניגרט קלאסי
ויניגרט קלאסי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 378 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 2 . גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר גס, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ויניגרט קלאסי, ויניגרט קלאסי, ו ויניגרט קלאסי.

הוראות

1
עם הצד השטוח של סכין שף גדולה, מועכים שום ו 1/4 כפית. ממליחים יחד לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
בצנצנת בורג קטנה, שלבו משחת שום, 1 כפית. חרדל, פלפל ו -2 כפות. חומץ. (אם באמצעות שאלוט, לתת לתערובת לעמוד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
מוסיפים שמן לצנצנת, מכסים ומנערים במרץ עד ששמן וחומץ מתחלבים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
טועמים ומוסיפים עוד מלח, חומץ או חרדל אם תרצו. ההלבשה תשמור, בקירור, עד 1 בשבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
וריאציות. באמצעות נוסחה בסיסית זו, אתה יכול לעשות הרבה רוטב טעים אחרים.
6
מערבבים את השמן: לסלטים עם אגוזים קלויים וגבינה, השתמשו בשמן אגוז או אגוזי לוז. שמני אגוזים הופכים במהירות למעופשים בטמפרטורת החדר, לכן אחסן אותם במקרר לאחר שפתחת אותם.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
השתמש בחומצה אחרת: חומץ בלסמי טוב לסלטים חורפיים, כמו אלה עם אגוזים, גבינות דשנות וירקות שורש. ניתן להלביש סלטים אביביים של ירקות רכים או אספרגוס עם ויניגרט מתון יותר המשתמש בחומץ שמפניה, ויניגרט של חומץ שרי משתלב יפה עם פטריות מוקפצות מעץ. ניתן להחליף מיץ הדרים גם בחומץ. אם משתמשים בפרי הדר מתוק יותר, כמו תפוזים, הוסיפו מעט מיץ לימון בכדי לתת לרוטב יתרון טארט (טעמו אותו כדי לוודא שיש מספיק טאנג). מיץ לימון ישר הוא מתון יותר מחומץ ומשמש לעתים קרובות ביחס של 1 ל -1 עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
חומץ שריחומץ שרי
פרי הדרפרי הדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ירוקירוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
נסה מערבבים: המשמעות היא עשבי תיבול טריים מכל סוג שהוא, או אפילו כפית. או 2 של טפנד, פסטו, אנשובי טחון או ג ' לי פירות (כמו פטל או דומדמניות). קורט סוכר לבן או חום יכול לעגל גם את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
דומדמניותדומדמניות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הפוך קדימה: כפול או משולש מתכון האבויניגרט ישמור, בקירור, עד 1 שבוע. השמן יתקרש, אז תנו לרוטב להגיע לטמפרטורת החדר ולנער היטב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
ייבש את החסה שלך היטב. סובב בספינר סלט או יבש בזהירות בין המגבות, אחרת תהיה לך קערת ערפול.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להיות חוסך עם ההלבשה. השתמש פחות ממה שאתה חושב שאתה צריך (להתחיל עם 2 כפות. עבור 10 כוסות סלט) כדי לעזור לשמור על סלט פריך. לאחר שזרקתם וטעמתם, תמיד תוכלו להוסיף עוד.
3
לזרוק היטב אבל בעדינות. השתמש בידיים הנקיות שלך; הם הכלים הטובים ביותר שלך לציפוי עלים ביסודיות מבלי לחבל בהם.
4
אפשר מקום. השתמש בקערה גדולה לפחות פי שניים מהסלט. הרבה מקום מקל לזרוק את התוכן.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להתלבש ברגע האחרון. לסלט הכי פריך, התלבשו וזרקו ממש לפני ההגשה.