ויניגרט קלאסי
ויניגרט קלאסי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 378 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 2 . גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר גס, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ויניגרט קלאסי, ויניגרט קלאסי, ו ויניגרט קלאסי.
הוראות
עם הצד השטוח של סכין שף גדולה, מועכים שום ו 1/4 כפית. ממליחים יחד לעיסה.
בצנצנת בורג קטנה, שלבו משחת שום, 1 כפית. חרדל, פלפל ו -2 כפות. חומץ. (אם באמצעות שאלוט, לתת לתערובת לעמוד 10 דקות.)
מוסיפים שמן לצנצנת, מכסים ומנערים במרץ עד ששמן וחומץ מתחלבים.
טועמים ומוסיפים עוד מלח, חומץ או חרדל אם תרצו. ההלבשה תשמור, בקירור, עד 1 בשבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
וריאציות. באמצעות נוסחה בסיסית זו, אתה יכול לעשות הרבה רוטב טעים אחרים.
מערבבים את השמן: לסלטים עם אגוזים קלויים וגבינה, השתמשו בשמן אגוז או אגוזי לוז. שמני אגוזים הופכים במהירות למעופשים בטמפרטורת החדר, לכן אחסן אותם במקרר לאחר שפתחת אותם.
השתמש בחומצה אחרת: חומץ בלסמי טוב לסלטים חורפיים, כמו אלה עם אגוזים, גבינות דשנות וירקות שורש. ניתן להלביש סלטים אביביים של ירקות רכים או אספרגוס עם ויניגרט מתון יותר המשתמש בחומץ שמפניה, ויניגרט של חומץ שרי משתלב יפה עם פטריות מוקפצות מעץ. ניתן להחליף מיץ הדרים גם בחומץ. אם משתמשים בפרי הדר מתוק יותר, כמו תפוזים, הוסיפו מעט מיץ לימון בכדי לתת לרוטב יתרון טארט (טעמו אותו כדי לוודא שיש מספיק טאנג). מיץ לימון ישר הוא מתון יותר מחומץ ומשמש לעתים קרובות ביחס של 1 ל -1 עם השמן.
נסה מערבבים: המשמעות היא עשבי תיבול טריים מכל סוג שהוא, או אפילו כפית. או 2 של טפנד, פסטו, אנשובי טחון או ג ' לי פירות (כמו פטל או דומדמניות). קורט סוכר לבן או חום יכול לעגל גם את הטעם.
הפוך קדימה: כפול או משולש מתכון האבויניגרט ישמור, בקירור, עד 1 שבוע. השמן יתקרש, אז תנו לרוטב להגיע לטמפרטורת החדר ולנער היטב לפני השימוש.
ייבש את החסה שלך היטב. סובב בספינר סלט או יבש בזהירות בין המגבות, אחרת תהיה לך קערת ערפול.
להיות חוסך עם ההלבשה. השתמש פחות ממה שאתה חושב שאתה צריך (להתחיל עם 2 כפות. עבור 10 כוסות סלט) כדי לעזור לשמור על סלט פריך. לאחר שזרקתם וטעמתם, תמיד תוכלו להוסיף עוד.
לזרוק היטב אבל בעדינות. השתמש בידיים הנקיות שלך; הם הכלים הטובים ביותר שלך לציפוי עלים ביסודיות מבלי לחבל בהם.
אפשר מקום. השתמש בקערה גדולה לפחות פי שניים מהסלט. הרבה מקום מקל לזרוק את התוכן.
להתלבש ברגע האחרון. לסלט הכי פריך, התלבשו וזרקו ממש לפני ההגשה.