קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

ויניגרט קלאסי

ויניגרט קלאסי
ויניגרט קלאסי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 378 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 2 . גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר גס, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ויניגרט קלאסי, ויניגרט קלאסי, ו ויניגרט קלאסי.

הוראות

1
עם הצד השטוח של סכין שף גדולה, מועכים שום ו 1/4 כפית. ממליחים יחד לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
בצנצנת בורג קטנה, שלבו משחת שום, 1 כפית. חרדל, פלפל ו -2 כפות. חומץ. (אם באמצעות שאלוט, לתת לתערובת לעמוד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3
מוסיפים שמן לצנצנת, מכסים ומנערים במרץ עד ששמן וחומץ מתחלבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
טועמים ומוסיפים עוד מלח, חומץ או חרדל אם תרצו. ההלבשה תשמור, בקירור, עד 1 בשבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
וריאציות. באמצעות נוסחה בסיסית זו, אתה יכול לעשות הרבה רוטב טעים אחרים.
6
מערבבים את השמן: לסלטים עם אגוזים קלויים וגבינה, השתמשו בשמן אגוז או אגוזי לוז. שמני אגוזים הופכים במהירות למעופשים בטמפרטורת החדר, לכן אחסן אותם במקרר לאחר שפתחת אותם.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
השתמש בחומצה אחרת: חומץ בלסמי טוב לסלטים חורפיים, כמו אלה עם אגוזים, גבינות דשנות וירקות שורש. ניתן להלביש סלטים אביביים של ירקות רכים או אספרגוס עם ויניגרט מתון יותר המשתמש בחומץ שמפניה, ויניגרט של חומץ שרי משתלב יפה עם פטריות מוקפצות מעץ. ניתן להחליף מיץ הדרים גם בחומץ. אם משתמשים בפרי הדר מתוק יותר, כמו תפוזים, הוסיפו מעט מיץ לימון בכדי לתת לרוטב יתרון טארט (טעמו אותו כדי לוודא שיש מספיק טאנג). מיץ לימון ישר הוא מתון יותר מחומץ ומשמש לעתים קרובות ביחס של 1 ל -1 עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
שורש ירקותשורש ירקות
חומץ שריחומץ שרי
פרי הדרפרי הדר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ירוקירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
נסה מערבבים: המשמעות היא עשבי תיבול טריים מכל סוג שהוא, או אפילו כפית. או 2 של טפנד, פסטו, אנשובי טחון או ג ' לי פירות (כמו פטל או דומדמניות). קורט סוכר לבן או חום יכול לעגל גם את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
אנשוביאנשובי
דומדמניותדומדמניות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הפוך קדימה: כפול או משולש מתכון האבויניגרט ישמור, בקירור, עד 1 שבוע. השמן יתקרש, אז תנו לרוטב להגיע לטמפרטורת החדר ולנער היטב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
ייבש את החסה שלך היטב. סובב בספינר סלט או יבש בזהירות בין המגבות, אחרת תהיה לך קערת ערפול.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להיות חוסך עם ההלבשה. השתמש פחות ממה שאתה חושב שאתה צריך (להתחיל עם 2 כפות. עבור 10 כוסות סלט) כדי לעזור לשמור על סלט פריך. לאחר שזרקתם וטעמתם, תמיד תוכלו להוסיף עוד.
3
לזרוק היטב אבל בעדינות. השתמש בידיים הנקיות שלך; הם הכלים הטובים ביותר שלך לציפוי עלים ביסודיות מבלי לחבל בהם.
4
אפשר מקום. השתמש בקערה גדולה לפחות פי שניים מהסלט. הרבה מקום מקל לזרוק את התוכן.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להתלבש ברגע האחרון. לסלט הכי פריך, התלבשו וזרקו ממש לפני ההגשה.