ויניגרט רב תכליתי
ויניגרט רב תכליתי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין, קורנפלור, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו תערובת שיבולת שועל רב-תכליתית, מטבל תכליתי, ו מוסאקה רב-תכליתי (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב מרק ו קורנפלור בסיר קטן, ערבוב עם מקצף. מביאים תערובת מרק לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים את שאר החומרים. כיסוי וצינה. מערבבים לפני השימוש.
הערה: חנות נותר ויניגרט במקרר עד שבוע.
מוסיפים 2 כפיות חרדל דיז ' ון לתערובת מרק עם חומץ יין אדום ומרכיבים הנותרים.
מוסיפים 2 כפיות שום קלוי מבקבוק לתערובת מרק עם חומץ יין אדום ומרכיבים הנותרים.
ויניגרט לימון ליים: להשמיט חומץ.
מוסיפים 3 כפות מיץ ליים טרי ו 1/4 כפית כמון טחון תערובת מרק עם שמן ומרכיבים הנותרים.