ויניגרט שעועית ירוקה
ויניגרט שעועית ירוקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, שעועית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו שעועית ירוקה עם ויניגרט, שעועית ירוקה עם רוטב שום, ו שעועית ירוקה עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קערה גדולה של מי קרח בכיור. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שעועית ירוקה וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, 3 עד 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר במהירות שעועית ירוקה למי קרח להפסיק לבשל.
לנקז ולשכב על מגבות נייר לייבוש. (ניתן לעשות עד 3 ימים מראש עד לנקודה זו. לעטוף במגבות נייר לחות, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
בקערה גדולה, להקציף יחד חומץ, מיץ לימון, 1/4 כפית. מלח, 1/8 כפית. פלפל, חרדל ושאלוט עד מעורבב. לאט להוסיף את שני השמנים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. (יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש, מינוס שאלוט. שמור מקורר בצנצנת זכוכית עם מכסה הדוק הולם.
הוסף שאלוט ממש לפני השימוש.)
קצת לפני ההגשה, מוסיפים שעועית לקערה עם ויניגרט. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה.