ויסקי בקר כולכם
בורבון בקר כולכם הוא חלב חינם משקאות. מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 904 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, תפוחי אדמה חדשים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו מולסה-פילה בקר בורבון, בורבון, בירה ונזיד בקר, ו Kabobs בשר צלוי-מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד עם מכסה. מתבלים את הבשר בכל מקום עם תיבול הבית וצורב בשכבה אחת.
הסר את הבשר לצלחת ולהוסיף את פלפל ירוק, בצל וסלרי לסיר ולטגן עד שהתרכך. להחזיר את הבשר בחזרה לסיר ולהוסיף את הוויסקי, עגבניות חתוכות לקוביות ומספיק מלאי כדי לכסות את הבשר. להעלות לרתיחה ולאחר מכן נמוך יותר לרתיחה עם המכסה על ajar. מבשלים במשך 2 שעות או עד בשר הוא מאוד רך. לאחר מכן מוסיפים את התירס, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה אדומים. מבשלים 10 עד 20 דקות עד שהירקות רכים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.