וירג'יניה פטוצ' יני אלפרדו
וירג'יניה פטוצ' יני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, אגוז מוסקט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני אלפרדו דל שומן, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפטוצ ' יני בתוך סיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את בשר חזיר המדינה, ערבוב כדי להפריד את הרצועות; להוסיף את אגוז מוסקט.
בסיר גדול, להמס את החמאה בשמן זית על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את העלים השוויצריים על ידי קומץ לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים את הפטוצ ' יני ומחזירים אותו לסיר.
מוסיף את בשר חזיר, שמנת, chard שוויצרי וגבינת פרמזן ולזרוק לערבב. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה מחוממת.
מפזרים את העירית ומגישים מיד.