וישיסואז של צדפות קומומוטו וקוויאר מלכותי סטרלינג
וישיסואז של צדפות קומומוטו וקוויאר סטרלינג מלכותי נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ג'לטין כסף, ג' לטין, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סטרלינג קופר בליני עם קוויאר, קוקטייל קלע סטרלינג קופר, ו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי) (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח את הצדפות ולהפריד את המיץ מהבשר, שומר את שניהם במקרר. נקה את הצדפים התחתונים היטב ושמור אותם לאחר כך.;
מחממים את החמאה והכרישה בסיר קטן על אש נמוכה ומבשלים עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. צ ' יל ומתבלים במלח.
יוצקים לתוך בלנדר ומחית עם קרם ותרד blanched כדי לקבל צבע ירוק מנטה בהיר. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh.
מקציפים את הקרם פרש לפסגות רכות במערבל.
חום 1/2 כוס של בסיס וישיסואז בסיר בינוני.
מוסיפים את הג ' לטין הפורח לבסיס. מקפלים את creme fraiche מוקצף ו 1/2 כוס יותר של בסיס vichyssoise.
כדי להפוך את זיגוג צדפות: להביא 3 כפות של מיצי צדפות שמורות לרתיחה בסיר קטן. מסננים דרך מסנן קפה.
מוסיפים את הג ' לטין הפורח לנוזל.
בואו מגניב אבל לא מספיק כדי להגדיר.
כדי לסיים: למלא את 8 צדפות שמורות על 3/4 מלא עם מוס וישיסואז ולהגדיר צדפה על גבי. שמור על קור רוח ומברשת עם זיגוג צדפות עדיין נוזלי. חזור על צחצוח עד כל הצדפה יש ברק אליו.
מקשטים עם קוויאר, פריחת צ ' ייב ושמיר.