וניל-בורבון טארט דלעת
לך לחנות ותביא סוכר חום, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת וניל-בורבון, בורבון-קרמל דלעת טארט, ו עוגת דלעת בורבון טארט a La Mode (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
טפטוף חמאה על תערובת פירור; מערבבים עם מזלג. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לנצח גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר מגורען, וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף דלעת וביצים; לנצח עד בשילוב, גירוד הצדדים של קערה לפי הצורך.
הוסף בורבון ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך allspice הקרקע); לנצח 1 דקה או עד בשילוב.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה.
מניחים מחבת במחבת קלייה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר צד של פאן הוא טפח. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מניחים קרם ואבקת סוכר בקערה קטנה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מגישים קצפת ממותקת עם טארט.