לך לחנות ותביא סוכר חום, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת וניל-בורבון, בורבון-קרמל דלעת טארט, ו עוגת דלעת בורבון טארט a La Mode (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
טפטוף חמאה על תערובת פירור; מערבבים עם מזלג. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
4
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
5
כדי להכין מילוי, לנצח גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר מגורען, וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
גבינת שמנת
סוכר חום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
להוסיף דלעת וביצים; לנצח עד בשילוב, גירוד הצדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
הוסף בורבון ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך allspice הקרקע); לנצח 1 דקה או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Allspice הקרקע
בורבון
8
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מניחים מחבת במחבת קלייה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
10
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר צד של פאן הוא טפח. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
מחבת
11
מניחים קרם ואבקת סוכר בקערה קטנה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.