קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וניל מתובל קרמל ואגס טארט

וניל מתובל קרמל ואגס טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל וניל מתובל קרמל ואגס טארט. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 272 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו ריבת אגס וניל מתובלת, עוגת חמוציות עם אגס מתובל, ו חמאת אגסים בטעם וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים מאפה עד 12 אינץ ' squareand לקצץ את הפינות, ויוצרים קרום slightlyrounded. (אם באמצעות כל חמאה puffpastry, לרדד לסיבוב 12 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
Transferpastry למחבת springform בקוטר 10 אינץ', הקשה על מאפה בחוזקה על החלק התחתון ו 1 to1 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת. להקפיא קרום untilfirm, 1 עד 1 1/2 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
ממיסים את החמאה בנדיבות הכבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2
מוסיפים סוכר ומרכיבים next4. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית. הגדל את החום לבישול בינוני וגבוה, תוך ערבוב עד שהסוכר ממיסוהופך חום( צבע של חמאת בוטנים), about3 דקות. להפחית את החום בינוני; addpears, מעוגל בצד למטה. מבשלים עד אגסהם כמעט רך, מסתובב ומטלטלט סביב מדי פעם כדי להבטיח evencooking, 10 עד 15 דקות, תלוי בוסר של אגסים. בזהירות להפוך אגסים מעל; להמשיך לבשל עד אגסים הם מאוד רך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
הסר מיומנות מחום; אגסים מגניבים במחבת עם תבלינים (אגסים ישחררו מיץ תוך קירור).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
ממיסים חמאה בסיר קטן בחום נמוך. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מוסיפים קינמון, אניס כוכב, וציפורן. להגדיל את החום בינוני; לבשל עד חמאה זהובה (שעון כדי למנוע כוויות), 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3
הסר vanillabean ותבלינים מן החמאה; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
להקציף סוכר, ביצה, וקערת inmedium מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להקציף בקמח. בהדרגתיות, משחימים חמאה לביצה. mixture.DO קדימה: אגסים ומילוי ניתן לעשות 6שעות קדימה. לכסות בנפרד; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
להקציף מילוי לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מתלה מיקום במרכז התנור; preheatto 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברשת קרום קפוא עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
יוצקים מילוי לתוך הקרום; מורחים אפילובחלק התחתון של הקרום (המילוי יהיה מאודב). באמצעות מרית מחוררת, להסיר אגסמחבת, המאפשר סירופ עודף כדי drainback לתוך מחבת; סירופ מילואים. Arrangepears, מעוגל בצד למעלה, על גבי מילוי (על קצה 9 סביב ו 3 במרכז פאן).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים טארט עד הקרום הוא זהב עמוקהטבח מוגדר וחום בקצוות, על 1hour. הפעל סכין קטנה סביב צידי panto לשחרר טארט. שחרר צדדים מחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברה למגש.
12
בואו לעמוד, חשוף, בחדרטמפרטורה להתקרר מעט עד רק חם.
13
רק לפני ההגשה, מרתיחים סירופ במיומנותעד מופחת 1/3 כוס נדיב, 1 עד 2minutes. להשליך תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
14
טפטוף סירופ לשיכר גובר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
מגישים טארט מעט חם.