קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וניל מתובל קרמל ואגס טארט

וניל מתובל קרמל ואגס טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל וניל מתובל קרמל ואגס טארט. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 272 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו ריבת אגס וניל מתובלת, עוגת חמוציות עם אגס מתובל, ו חמאת אגסים בטעם וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים מאפה עד 12 אינץ ' squareand לקצץ את הפינות, ויוצרים קרום slightlyrounded. (אם באמצעות כל חמאה puffpastry, לרדד לסיבוב 12 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
Transferpastry למחבת springform בקוטר 10 אינץ', הקשה על מאפה בחוזקה על החלק התחתון ו 1 to1 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת. להקפיא קרום untilfirm, 1 עד 1 1/2 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1
ממיסים את החמאה בנדיבות הכבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2
מוסיפים סוכר ומרכיבים next4. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית. הגדל את החום לבישול בינוני וגבוה, תוך ערבוב עד שהסוכר ממיסוהופך חום( צבע של חמאת בוטנים), about3 דקות. להפחית את החום בינוני; addpears, מעוגל בצד למטה. מבשלים עד אגסהם כמעט רך, מסתובב ומטלטלט סביב מדי פעם כדי להבטיח evencooking, 10 עד 15 דקות, תלוי בוסר של אגסים. בזהירות להפוך אגסים מעל; להמשיך לבשל עד אגסים הם מאוד רך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
הסר מיומנות מחום; אגסים מגניבים במחבת עם תבלינים (אגסים ישחררו מיץ תוך קירור).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
ממיסים חמאה בסיר קטן בחום נמוך. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
מוסיפים קינמון, אניס כוכב, וציפורן. להגדיל את החום בינוני; לבשל עד חמאה זהובה (שעון כדי למנוע כוויות), 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
3
הסר vanillabean ותבלינים מן החמאה; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
להקציף סוכר, ביצה, וקערת inmedium מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להקציף בקמח. בהדרגתיות, משחימים חמאה לביצה. mixture.DO קדימה: אגסים ומילוי ניתן לעשות 6שעות קדימה. לכסות בנפרד; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף מילוי לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מתלה מיקום במרכז התנור; preheatto 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מברשת קרום קפוא עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
יוצקים מילוי לתוך הקרום; מורחים אפילובחלק התחתון של הקרום (המילוי יהיה מאודב). באמצעות מרית מחוררת, להסיר אגסמחבת, המאפשר סירופ עודף כדי drainback לתוך מחבת; סירופ מילואים. Arrangepears, מעוגל בצד למעלה, על גבי מילוי (על קצה 9 סביב ו 3 במרכז פאן).
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
אופים טארט עד הקרום הוא זהב עמוקהטבח מוגדר וחום בקצוות, על 1hour. הפעל סכין קטנה סביב צידי panto לשחרר טארט. שחרר צדדים מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
העברה למגש.
12
בואו לעמוד, חשוף, בחדרטמפרטורה להתקרר מעט עד רק חם.
13
רק לפני ההגשה, מרתיחים סירופ במיומנותעד מופחת 1/3 כוס נדיב, 1 עד 2minutes. להשליך תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
14
טפטוף סירופ לשיכר גובר.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
15
מגישים טארט מעט חם.