וניל-פודינג אורז צ'אי
וניל צ'אי פודינג אורז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, ביצים, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Vanillan ופודינג צ'אי אורז, פודינג אורז צ'אי, ו פודינג אורז צ'אי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני גבוה, לערבב 1 1/2 כוסות מים, אורז מקל קינמון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים עד שהמים נספגים, כ -10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. תשליך קינמון.
במחבת, חלב חם עד בועות רק טופס סביב הקצוות (לא להרתיח).
הסר מהחום; להוסיף שקיות תה.
מוסיפים אורז וצימוקים; מבשלים במשך 10 דקות.
בקערה, להקציף ביצים, סוכר ומלח עד צהוב חיוור. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה לתוך תערובת חלב, לטאטא כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הנוזל מתעבה( לא מאפשרים לרתיחה), 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים לתוך קערה; תן מגניב בקצרה. כיסוי וצינה עד קר, על 1 שעה.
בקערה, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, קרם שוט עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתערובת אורז. כפית לתוך 6 קערות קינוח. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מפזרים פיסטוקים ממש לפני ההגשה.