וניל, קינמון, וסיד פאנה קוטה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קפה וניל, קפה וניל, ו אוכמניות-וניל Panna קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב חצי כוס חלב עם ג ' לטין. מערבבים לשלב ולתת לשבת תוך חימום חלב שנותר, שמנת, סוכר, ומלח לרתיחה.
מוסיפים וניל, קינמון, גרידת ליים, ומבשלים מבשלים חשופים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתערובת חלב-ג ' לטין עד לשלב מלא.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך 8 או 6 6 - או 8-אונקיה (בהתאמה) ramekins. צ ' יל במשך שעתיים עד שלוש, או עד סט.
כדי לשרת, להפעיל סכין דק לאורך הצדדים של ramekins כדי לשחרר את פאנה קוטה. הפוך ramekin במהופך על צלחת הגשה והקש מספר פעמים עד פאנה קוטה הוא dislodged.
מקשטים, אם תרצו, עם שקדים קלויים חתוכים.