קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

וניל, קינמון, וסיד פאנה קוטה

וניל, קינמון, וסיד פאנה קוטה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קפה וניל, קפה וניל, ו אוכמניות-וניל Panna קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב חצי כוס חלב עם ג ' לטין. מערבבים לשלב ולתת לשבת תוך חימום חלב שנותר, שמנת, סוכר, ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים וניל, קינמון, גרידת ליים, ומבשלים מבשלים חשופים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
בֹּטֶןבֹּטֶן
3
הסר מהחום ומערבבים בתערובת חלב-ג ' לטין עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך 8 או 6 6 - או 8-אונקיה (בהתאמה) ramekins. צ ' יל במשך שעתיים עד שלוש, או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
כדי לשרת, להפעיל סכין דק לאורך הצדדים של ramekins כדי לשחרר את פאנה קוטה. הפוך ramekin במהופך על צלחת הגשה והקש מספר פעמים עד פאנה קוטה הוא dislodged.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מקשטים, אם תרצו, עם שקדים קלויים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים