וניל קיפפרל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל וניל Kipferl. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. מתאים ל-57 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח לא סופג, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: וניל שעועית חמאה, וניל שעועית שוקולד לבן מוס וסירופ וניל עבור עוגת חתונה, פשוט כמו וניל מאפינס, ו חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br.
הוראות
בקערה בינונית, להכות יחד את החמאה, מלח, סוכר, וניל עד חלקה.
מוסיפים את הקמח ואת קמח השקדים, ערבוב כדי להפוך את הבצק מלוכד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה אחת, או בין לילה.
מחממים התנור ל 177°. גריז קל (או קו עם קלף) שני דפי אפייה.
לשבור את חתיכות אגוז בגודל של הבצק, לגלגל אותם לתוך קצר (על 2 אינץ') יומני. לעצב את יומני לתוך סהרונים, ואז בעדינות ללחוץ כדי לשטח אותם מעט.
מניחים את העוגיות על הסדינים מוכנים.
אופים את העוגיות במשך 8 עד 10 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר.
הסר אותם מהתנור ולתת להתקרר על המחבת במשך 10 דקות.
בעוד העוגיות מתקררות, לעבד את הסוכר ואת שעועית וניל במעבד מזון או בלנדר עד שעועית הוא הקרקע ביסודיות.
מניחים את הסוכר וניל בקערה רדודה. בעוד העוגיות עדיין חמות, בעדינות לגלגל אותם בסוכר וניל.
להעביר אותם למתלה להתקרר לחלוטין.