ופלים שומשום
ופלים שומשום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרחי בר-דבש חצי פרדו עם אפיפיות שומשום דבש, ופלים שוקולד, ו Benne Wafers (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, 7 עד 10 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
לנצח את החמאה ואת הסוכר החום בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הביצה, וניל, מלח ואבקת אפייה ומכים עד בשילוב, מגרד את הקערה לפי הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את הקמח ו 1/4 כוס של זרעי שומשום קלוי להכות עד רק בשילוב. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד חברה, כ 1 שעה.
מניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים עד 325 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף או רדיד אלומיניום וחמאה את הקלף או לסכל. טופס כפית בצק לתוך כדורים קטנים, ואז לגלגל את שאריות 1/2 כוס שומשום קלוי, לחיצה על המעיל. מסדרים את הכדורים על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מוכן.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע, עד זהב כהה סביב הקצוות, 15 עד 20 דקות.
תן מגניב 1 דקה על דפי האפייה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העוגיות עם מרית מתכת דקה ולהעביר מתלים להתקרר לחלוטין.