ורסאי שרימפס
. אם יש לכם גבינת שמנת, בצל ירוק, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: עוגת שאטו דה ורסאי ורוז למארי אנטואנט, שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, ו חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס.
הוראות
מחממים תנור כדי לצלות. משמנים קלות צלחת אפייה 1 עד 1 1/2 ליטר.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 3 כפות של מרגרינה ולטגן את הבצל הירוק. לזרוק שרימפס וטחון עד ורוד, על 5 דקות.
הסר שרימפס עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
הוסף גבינת שמנת וחלב למחבת, תוך ערבוב כל הזמן עד גבינה נמסה. מערבבים גבינה שוויצרית, יין, שרימפס מבושל, ופלפל אדום. מבשלים עד שכל הגבינה נמסה והשרימפס מחוממים דרך.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים פירורי לחם ו 2 כפות של מרגרינה מותכת, מפזרים על תערובת שרימפס.
לצלות במשך 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.