זהב
זהב יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
שלב את הקמח ואת קורנפלור בקערה בינונית לטאטא יחד ביסודיות עם מקציף חוט.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הביצים, סוכר, מלח, וניל. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד התערובת היא עבה וחיוורת, 2 עד 3 דקות. מקציפים את החמאה המומסת. מקפלים במחצית תערובת הקמח. מקפלים את תערובת הקמח הנותרת.
זרוק כפיות מעוגלות של הבלילה 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות או משומן.
אופים עד העוגיות הן חום זהוב עמוק בקצוות, 16 עד 20 דקות, סיבוב המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. עבור מחבתות מרופדות, להגדיר את המחבתות או רק את ספינות על מדפים כדי להתקרר; עבור מחבתות לא מזוהות, להשתמש מרית מתכת כדי להעביר את העוגיות למדפים. חזור עד שכל העוגיות נאפות. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני הערימה או אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום לפחות 2 שבועות.