קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

זוטת קרנאצ'ן פטל

זוטת קרנאצ'ן פטל
מתכונים דומים: Cranachan פטל קר, Cranachan פטל ודבש, ו Cranachan, סירים קטנים של תענוג פטל.

הוראות

1
ראשית, לעשות שיבולת שועל פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את החמאה והדבש בסיר גדול, ואז מערבבים את שאר החומרים עד שהכל מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
פרושים על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 20 דקות עד פריך. מגניב, להתפורר לחתיכות, ואז להפריש. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
עבור קרם ויסקי, להכות את שני סירים של שמנת כפולה עם mascarpone, הדובדבן סוכר וויסקי עד שהוא חלק ומחזיק פסגות רכות. בקערה נפרדת, מערבבים כמה tbsps הדובדבן סוכר לתוך פטל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
וויסקי.וויסקי.
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי להרכיב, כפית כמה פטל בתחתית קערת זכוכית, ואחריו שכבה של שמנת ושכבת שיבולת שועל. חזור על 2-3 פעמים, בהתאם לגודל הקערה שלך, שמירת השכבה הסופית של שיבולת שועל להתפזר לפני ההגשה עם אבק של סוכר זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "