הספגטי של השרמוטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 415 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 85%. נסו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול, לפסטה, לרתיחה על אש בינונית, אם כי אינכם צריכים להתחיל ברוטב עד שהמים רותחים די טוב.
כשהפסטה מבושלת לפי הצורך, מסננים ומוסיפים את הספגטי לרוטב העגבניות, מוסיפים מעט מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לעזור למזג את הרוטב. מפזרים פטרוזיליה קצוצה, אם יש קצת ביד, ומגישים בסגנון רופף, רצוי עם סיגריה לא מסוננת מהודקת בין שפתיים צבועות ארגמן.
מעבירים את הרוטב לקערה לא מתכתית להתקררות, ואז מכסים ומכניסים למקרר בהקדם האפשרי. מחממים בעדינות בסיר גדול, במחבת או בווק, תוך ערבוב מדי פעם, עד שצנרת חמה.