קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות54
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זונה של ספגטי

זונה של ספגטי
הספגטי של השרמוטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 415 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 85%. נסו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול, לפסטה, לרתיחה על אש בינונית, אם כי אינכם צריכים להתחיל ברוטב עד שהמים רותחים די טוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים את השמן למחבת רחבה ורדודה, לתנור הולנדי או לווק, ומניחים אותו על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את האנשובי ומבשלים כ -3 דקות, לוחצים ודוחפים בעזרת כף עץ, עד שהאנשובי כמעט "נמס".
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום או הג ' לפנוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
זה כנראה השלב בו תרצו להמליח את המים הרותחים ולהוסיף את הספגטי לבישול, בהתאם להוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
חוזרים לרוטב, מוסיפים לסיר עם האנשובי את העגבניות, הזיתים והצלפים ומבשלים כ -10 דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד אז הוא יתעבה מעט. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
רגע לפני שהפסטה מוכנה, מוציאים ושומרים על כוס אספרסו מלאה במי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
כשהפסטה מבושלת לפי הצורך, מסננים ומוסיפים את הספגטי לרוטב העגבניות, מוסיפים מעט מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לעזור למזג את הרוטב. מפזרים פטרוזיליה קצוצה, אם יש קצת ביד, ומגישים בסגנון רופף, רצוי עם סיגריה לא מסוננת מהודקת בין שפתיים צבועות ארגמן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
הרוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
מעבירים את הרוטב לקערה לא מתכתית להתקררות, ואז מכסים ומכניסים למקרר בהקדם האפשרי. מחממים בעדינות בסיר גדול, במחבת או בווק, תוך ערבוב מדי פעם, עד שצנרת חמה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
1
ניתן להקפיא את הרוטב המקורר בכלי הניתן לסגירה חוזרת עד 3 חודשים. להפשיר לילה במקרר ולחמם מחדש כאמור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו