זיגוג רום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, תמצית רום, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, זיגוג Yakitori, ו בשר חזיר עם זיגוג אגוז.
הוראות
שלב את כל החומרים בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב היטב.
מניחים על מים רותחים; לבשל עד הסוכר הוא מומס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; הכה עד שהתערובת מתעבה מעט. השתמש באופן מיידי.