זיוף מהיר
אם יש לך צנוברים, פירורי לחם, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. נסו דם מזויף, סנדלר מזויף, ו סטייק מזויף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
יוצקים על 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת על תבנית אפייה מעוטרת. מתבלים את החצילים החתוכים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסדרים, חותכים בצד, בשמן. מכניסים לתנור וצולים עד למכרז, כ -20 דקות.
מקלפים את החצילים הנותרים וקוביות לחתיכות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כף שמן זית כתית. מערבבים בבשר או כבש, רסק עגבניות, בצל, שום, חציל קצוץ וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את היין או המניה ומבשלים עד שהחציל והבצל רכים, כ-8 עד 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בצנוברים ובזיליקום.
בעוד הבשר מבשל, ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית, מוסיפים את פירורי הלחם וטוסט עד הזהב.
מערבבים את הפטרוזיליה והגבינה לתוך פירורי הלחם ומוסיפים חצי מתערובת זו לבשר.
מוציאים את החציל מהתנור, הופכים אותו ומעבירים אותו למגש הגשה. למעלה כל חצילים חצוי עם ערימה של מלית ומפזרים את פירורי לחם גביני הנותרים מעל לפני ההגשה.