קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

זיטי אפוי

זיטי אפוי
אם יש לכם פסטה זיטי, תיבול, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו זיטי אפוי, זיטי האפוי הטוב ביותר של BA, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
מרתיחים את הפסטה: 
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מחממים סיר גדול של מים (2 ליטרים של מים) לרתיחה חזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה מתגלגלת, נחשפים, עד שהפסטה היא אל דנטה—אכיל אבל עדיין קצת מוצק לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מסננים את הפסטה דרך מסננת. לזרוק עם קצת שמן זית כך הפסטה לא להישאר יחד בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
בראון את הבשר: בעוד המים הוא חימום בשלב הקודם, להתחיל על הרוטב. 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, מוסיפים את נקניק בתפזורת או בשר טחון. לשבור את כל חתיכות גדולות של נקניק כפי שהוא מבשל. חום טוב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אל תערבבי לעתים קרובות כי או שזה יהיה קשה יותר עבור הבשר לחום. אם אתה משתמש בשר בקר טחון או חזיר במקום נקניק, מפזרים קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים בצל ומטגנים, ואז מוסיפים שום, תבלינים, ואז רוטב עגבניות: כאשר הבשר משחימים בעיקר, מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב כדי לשלב. מטגנים הכל עד הבצלים שקופים ומתחילים חום, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מוסיף את השום, רוזמרין או בזיליקום, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים היטב. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית מחבת תבשיל 9x13 אינץ' , ואז מנקדים את פני השטח עם חצי גבינת ריקוטה. מצקת כפית של רוטב לתוך הפסטה, מערבבים אותו היטב ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
מצקתמצקת
2
יוצקים את שאר הרוטב על הפסטה, מנקדים את גבינת הריקוטה הנותרת על הפסטה ומפזרים על גבי גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
אופים בתנור ב 177° עד העליון הוא השחמה קלות ואת הגבינה נמסה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות