קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

זיטי אפוי

זיטי אפוי
אם יש לכם פסטה זיטי, תיבול, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו זיטי אפוי, זיטי האפוי הטוב ביותר של BA, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
מרתיחים את הפסטה: 
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
מחממים סיר גדול של מים (2 ליטרים של מים) לרתיחה חזקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה מתגלגלת, נחשפים, עד שהפסטה היא אל דנטה—אכיל אבל עדיין קצת מוצק לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים את הפסטה דרך מסננת. לזרוק עם קצת שמן זית כך הפסטה לא להישאר יחד בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
בראון את הבשר: בעוד המים הוא חימום בשלב הקודם, להתחיל על הרוטב. 
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, מוסיפים את נקניק בתפזורת או בשר טחון. לשבור את כל חתיכות גדולות של נקניק כפי שהוא מבשל. חום טוב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אל תערבבי לעתים קרובות כי או שזה יהיה קשה יותר עבור הבשר לחום. אם אתה משתמש בשר בקר טחון או חזיר במקום נקניק, מפזרים קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
9
מוסיפים בצל ומטגנים, ואז מוסיפים שום, תבלינים, ואז רוטב עגבניות: כאשר הבשר משחימים בעיקר, מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב כדי לשלב. מטגנים הכל עד הבצלים שקופים ומתחילים חום, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מוסיף את השום, רוזמרין או בזיליקום, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים היטב. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית מחבת תבשיל 9x13 אינץ' , ואז מנקדים את פני השטח עם חצי גבינת ריקוטה. מצקת כפית של רוטב לתוך הפסטה, מערבבים אותו היטב ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
מצקתמצקת
2
יוצקים את שאר הרוטב על הפסטה, מנקדים את גבינת הריקוטה הנותרת על הפסטה ומפזרים על גבי גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
אופים בתנור ב 177° עד העליון הוא השחמה קלות ואת הגבינה נמסה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד