קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

זיטי אפוי טוסקני צמחוני

זיטי אפוי טוסקני צמחוני
אם יש לכם רוטב פסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, קישואים, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. נסו זיטי אפוי טוסקני צמחוני, זיטי אפוי צמחוני, ו זיטי אפוי צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להזמין 3/4 כוס גבינה; לשלב גבינה נותרת עם כל המרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
3
תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; מפזרים גבינה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים 20 עד 25 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.