זיטי אפוי נקניק
המתכון נקניק אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח, שום, עגבניות ורוטב בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו זיטי אפוי עם נקניק, זיטי אפוי ונקניק, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בזמן שפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הנקניק, ומבשלים ומערבבים עד חום, כ -10 דקות.
מערבבים יחד את ריקוטה, ביצה, בצל, שום, אורגנו בקערה גדולה עד בשילוב טוב. מערבבים את הפסטה סחוטה, נקניק סחוט, מלח, פלפל, ו 13 אונקיות של רוטב פסטה; לערבב היטב.
בתבנית אפייה מוכנה, לכסות את התחתונה עם 8 אונקיות של רוטב פסטה.
שכבה 1/2 של תערובת הפסטה, 8 אונקיות של רוטב פסטה, ו 1/2 של גבינה מגורסת. ואז שכבת 1/2 הנותרים של הפסטה, 10 אונקיות של רוטב פסטה, ו 1/2 של הגבינה.
מפזרים בזיליקום. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, כ 20 דקות. לחשוף; לחזור לתנור ואופים עד גבינה מותכת, 5 עד 10 דקות יותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.