קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק

זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצלים, תחת בוסטון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף pancetta ו sauté עד חום ופריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
4
מוסיפים חצי חזיר לטפטופים בסיר; sauté עד חום, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
העבר לקערה עם פנצ ' טה. חזור עם בשר חזיר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
הוסף נקניק לאותו סיר. Sauté עד לא ורוד יותר, פירוק עם גב של מזלג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, טימין, שום, עלי דפנה ופלפל אדום מרוסק. להפחית את החום בינוני נמוך; sauté עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיף pancetta וחזיר עם כל מיצים שהצטברו; להרתיח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
10
מוסיפים עגבניות עם מיץ. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא רך מאוד, התאמת חום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
11
לחשוף סיר; להטות לצד 1 וכפית את השומן מפני השטח של ראגו. בעדינות ללחוץ חתיכות חזיר עם גב של מזלג כדי לשבור את הבשר בגסות. ראגו עונה לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מחממים תנור ל 204°. חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית או צלחת אפייה 4 ליטר אחרים. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מסננים פסטה; מערבבים לתוך ראגו. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל; להעביר צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מפזרים את שתי הגבינות.
15
אופים עד מחומם דרך וזהב, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
16
* פנצ ' טה (בייקון איטלקי נרפא במלח) זמין בשווקים איטלקיים ובמקרה המעדנייה המקורר של סופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)