זיטי אפוי עם שרימפס וצדפות
זיטי אפוי עם שרימפס צדפות הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. אם יש לך מלח, לחסום גבינת שמנת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לשלב מים חמים, פלפלים אדומים קלויים, גבינת שמנת במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים מלח, שרימפס, צדפות ושום; לטגן 2 דקות או עד שרימפס וצדפות כמעט נעשה.
מוסיפים תערובת פלפל למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פסטה ופטרוזיליה לתערובת שרימפס, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול, ומפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד גבינה נמסה; להסיר מהתנור.
להחזיר צלחת לתנור; לצלות 2 דקות או עד גבינה מתחילה חום.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.