קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

זיטי עם Poblanos ורוטב צ'יפוטלה

זיטי עם Poblanos ורוטב צ'יפוטלה
המתכון זיטי עם Poblanos ורוטב צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם צ'ילי poblano, בצל ירוק, זרעי דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: Poblanos ממולא צ'יפוטלה טורקיה צ' ילי, Poblanos קלוי ברוטב שמנת, ו Poblanos ממולא גבינה עם רוטב עגבניות.

הוראות

1
מבשלים בצל, poblanos, ו 1/2 כפית מלח בשמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים פלפלים אדומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
בינתיים, לבשל זיטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. מילואים 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז זיטי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
בעוד זיטי מבשל, chipotles purée עם שמנת חמוצה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים פירה לתערובת בצל עם בצל ירוק, כוסברה, 1/4 כוס מים לבישול, ו 1/2 כפית מלח ולהביא לרתיחה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים זיטי וזורקים, מרטיבים עם מי בישול נוספים אם תרצה בכך. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
זיטיזיטי
1
סלט ירוק