קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

זיטי עם סלמון חרדל דבש

זיטי עם סלמון חרדל דבש
זיטי עם סלמון חרדל דבש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 707 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, פטרוזיליה, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, סלמון חרדל דבש, ו סלמון חרדל דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משמנים קלות תבנית צלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
שים את הסלמון במחבת, עם העור כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים את הדבש על הסלמון ואז מפזרים 1/4 כפית מהפלפל. צולים את הסלמון עד בקושי, בערך 12 דקות, תלוי בעובי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד שנשארה כ -1 כף, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מקציפים פנימה את החרדל, השמנת, המלח ושאר 1/4 כפית הפלפל. כבה את האש. מקלפים את הסלמון ומערבבים אותו ואת הפטרוזיליה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הזיטי עד שזה עתה נעשה, בערך 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
המלצת יין: עם מתיקות הדבש והחום והחומציות של החרדל, יין אדום פירותי כמו פינו נואר קליפורני מעט צונן יהיה בחירה מצוינת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים