קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות64
מגזין

זיטי עם קישואים קלויים

זיטי עם קישואים קלויים
המתכון זיטי עם קישואים קלויים מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 347 אוהדים. אם יש לכם שאלוט, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: זיטי עם קישואים קלויים, כרוב וקישואים אפוי זיטי, ו זיטי אפוי עם קישואים, ארטישוקים ופנצ'טה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f. לזרוק קישואים, שום, שאלוט, 5 כפות שמן, ופלפל crushedred בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים על 2 largerimmed אפייה גיליונות; מפזרים מלח ופלפל. ירקות צלויים עד מכרז, מפנה מדי פעם, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לזרוק פסטה מבושלת בקערה גדולה עם 1tablespoon שמן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר חצי פסטה (8 כוסות)לקערה אחרת; מגניב, ערבוב מדי פעם.כיסוי; צ ' יל (מילואים למק וגבינה).
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את שאר הפסטה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ירקות Addroasted, 1/4 כוס פסטה לבישולקוויד, ו 1 כף שמן; מערבבים overmedium חום עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
7
הוסף 3 / 4cup בזיליקום וגבינה. לזרוק, הוספת מילואיםבישול נוזלי על ידי כפות כדי להרטיב יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
העבר פסטה למגש גדול.
9
מפזרים פסטה עםרישום בזיליקום 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
למנה: 532 קלוריות, 20 גרם שומן, 5 g סיבים
11
בתיאבון