קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

זיטי פלוס אפוי

זיטי פלוס אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי בתוספת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 965 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, ריגטוני, גבינת ריקוטה קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
מחממים שמן זית בקומקום על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים שום בשמן החם עד להשחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים בשר טחון לתוך שום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות מרוסקות וריר עגבניות לתערובת בקר טחון; מתבלים במלח ופלפל. מכסים stockpot ותערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניקיות במחבת החמה עד השחמה ולא עוד ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות; לנקז ולהשליך גריז. פורסים נקניקיות לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. מערבבים נקניק, פלפל ירוק, ובצל לתוך רוטב עגבניות מבעבע; לבשל, ערבוב מדי פעם עד פלפל ובצל מתרככים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל rigatoni במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 10 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים ומחזירים את ריגטוני לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
קוביות על 3/4 המוצרלה לקוביות 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
9
מערבבים מוצרלה cubed עם גבינת ריקוטה בקערה. מערבבים תערובת גבינה לתוך rigatoni מבושל עד גבינת מוצרלה מתחיל להמס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים תערובת rigatoni-גבינה לתוך 2 מנות תבשיל גדולות; להוסיף רוטב עגבניות בשר. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
פרוס את גבינת המוצרלה הנותרת ולסדר על גבי תערובות ריגטוני.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
12
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת מוצרלה נמסה ושחמה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה