קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

זיטי פלוס אפוי

זיטי פלוס אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי בתוספת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 965 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, ריגטוני, גבינת ריקוטה קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
מחממים שמן זית בקומקום על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים שום בשמן החם עד להשחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים בשר טחון לתוך שום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עגבניות מרוסקות וריר עגבניות לתערובת בקר טחון; מתבלים במלח ופלפל. מכסים stockpot ותערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניקיות במחבת החמה עד השחמה ולא עוד ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות; לנקז ולהשליך גריז. פורסים נקניקיות לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. מערבבים נקניק, פלפל ירוק, ובצל לתוך רוטב עגבניות מבעבע; לבשל, ערבוב מדי פעם עד פלפל ובצל מתרככים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל rigatoni במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 10 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים ומחזירים את ריגטוני לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
קוביות על 3/4 המוצרלה לקוביות 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
9
מערבבים מוצרלה cubed עם גבינת ריקוטה בקערה. מערבבים תערובת גבינה לתוך rigatoni מבושל עד גבינת מוצרלה מתחיל להמס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים תערובת rigatoni-גבינה לתוך 2 מנות תבשיל גדולות; להוסיף רוטב עגבניות בשר. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
פרוס את גבינת המוצרלה הנותרת ולסדר על גבי תערובות ריגטוני.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
12
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת מוצרלה נמסה ושחמה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®