זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה
Zinfandel-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1071 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מלח גס וכשר, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה, זינפנדל-צלעות בקר צלויות, ו זינפנדל-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. ממיסים חמאה 1tablespoon בעציץ תנור גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים ribswith מלח גס ופלפל.
הוסף שכבה אחת potin ו sauté עד חום בכל הצדדים, על 10 דקות.
מעבירים צלעות לקערה גדולה.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד חום, על6 דקות.
הוסף גזר לבן; sauté untilbeginning לצבע, על 6 דקות.
מערבבים ingarlic, אז רוזמרין.
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
להחזיר צלעות וכל juicesto שהצטברסיר, הסדרת שכבה אחת. תביא tosimmer; לכסות ולמקם בתנור. Braise untilribs הם מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות כדי לנקות קערה.שומן כפית ממיצי פאן. מרתיחים מיצים עד שרק מתחיל להתעבות, על 10 דקות.
מערבבים 1 כף חמאה וקמח בקערה כדי להדביק חלקה.
להקציף לתוך קומקום מיצים; ומבשלים עד מעובה מספיק כדי לצוף, על 5 דקות יותר. עונת gravywith מלח ופלפל גס. להחזיר צלעות topot; רוטב כפית מעל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. צ ' יל חשף untilcold, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש חום נמוך לפני ההגשה.
מבשלים תפוחי אדמה ו גזר לגזר לגזר דין בסיר גדול של מים מלוחים רותחים untiltender, כ 15 דקות.
בינתיים, להביא חלב, חמאה, androsemary כדי להתבשל בסיר קטן.
מסננים תערובת תפוחי אדמה ולחזור לסיר.מערבבים בקצרה על חום בינוני כדי להתאדותלחות חסרת לחות.
להוסיף תערובת חלב mashwell. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר צלעות קצרות ורוטב לגדולמגיש קערה.
מגישים צלעות קצרות עם תפוחי אדמה שטופים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק