זיסטי קלצונה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, Zesty Calzone עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 32 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 540 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, קרום פיצה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 53% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola , Calzone ו- Calzone .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות. בגודל 15x10x1 אינץ' משומן. תבנית אפייה, טפחו את הבצק לתבנית בגודל 13x8 אינץ'. מַלבֵּן.
מפזרים גבינת פרמזן עד 1/2 אינץ' מהשוליים.
על מחצית מהבצק, שכבו את בשר החזיר, הסלמי, הבצל, הפלפל הירוק והעגבנייה עד למרחק של 1 אינץ' מהשוליים.
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים את הבצק על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
אופים 20-22 דקות או חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור קלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
![Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina]()
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
קיאנטי קלאסיקו ארגנינה בצבע אדום אודם. האף רענן ופירותי עם תווים של פירות יער אדומים ושזיף. בחיך, רענן, רך למדי, בעל גוף בינוני, עגול, די אינטנסיבי ומתמשך, עם סיומת פירותית