קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

זיסטי קלצונה

זיסטי קלצונה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, Zesty Calzone עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 32 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 540 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, קרום פיצה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 53% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola , Calzone ו- Calzone .

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 מעלות. בגודל 15x10x1 אינץ' משומן. תבנית אפייה, טפחו את הבצק לתבנית בגודל 13x8 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצםרגל כבש, מעצם
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2
מפזרים גבינת פרמזן עד 1/2 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזןרוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
3
על מחצית מהבצק, שכבו את בשר החזיר, הסלמי, הבצל, הפלפל הירוק והעגבנייה עד למרחק של 1 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
3 עד 4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק3 עד 4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים את הבצק על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
5
חתכו חריצים בחלק העליון.
6
אופים 20-22 דקות או חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
7
תן לעמוד 10 דקות.
8
חותכים לארבעה חלקים.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור קלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina
קיאנטי קלאסיקו ארגנינה בצבע אדום אודם. האף רענן ופירותי עם תווים של פירות יער אדומים ושזיף. בחיך, רענן, רך למדי, בעל גוף בינוני, עגול, די אינטנסיבי ומתמשך, עם סיומת פירותית