זיתים ממולאים אפויים
זיתים ממולאים אפויים דורשים כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם זיתים מאוד, גבינת פרמזן, עלי פטרוזיליה בעלי עלים שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים ממולאים בפטה, זיתים ועגבניות מיובשות, זיתים ממולאים Zesty, ו זיתים ממולאים שלוש דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים זיתים במסננת, ואז בשכבה אחת על כמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז עוד להתייבש קצת.
במעבד מזון, שום דופק עד טחון, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מוסיפים פטרוזיליה ודופק עד טחון, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
להוסיף חזיר, 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ופרמזן. להסתחרר להתמזג.
באמצעות האצבעות או כף קטנה, דברים כל זית עם 1/4 עד 1/2 כפית. תערובת חזיר. צור מחדש זית סביב תערובת במידת הצורך. (הלחם והאפייה ישמור אותם יחד ברגע שהם מבושלים.)
בשקית פלסטיק resealable, לשלב קמח, שנותר 1/2 כפית. מלח, נשאר 1/2 כפית. פלפל, ואת קאיין. שים זיתים ממולאים בתיק וזרוק למעיל.
הסר את הזיתים ואת המקום, בשכבה אחת, על משטח יבש, רועד את עודף קמח.
בקערה בינונית, להכות ביצים עם 2 כף. מים. ליד הביצים, להגדיר צלחת גדולה או קערה רדודה למלא פירורי לחם. בצד השני של פירורי הלחם, להגדיר תבנית אפייה גדולה.
מטבל זיתים משוריינים, כמה בכל פעם, בתערובת ביצים ולתת לטפטף עודף; ואז לגלגל זיתים בפירורי לחם או panko, להקיש עודף, ולהגדיר זיתים מצופים על גיליון אפייה. תהליך זה קל יותר אם אתה שומר על יד אחת " יבשה "(לשים זיתים משוריינים בתערובת ביצים ולקחת זיתים מצופים מפירורי לחם) ויד אחת" רטובה " (להעביר זיתים מביצה לפירורי לחם).
אופים זיתים עד לזהב ולוהט, כ -20 דקות.