זמן למשקה: תפוח טודי
זמן למשקה: תפוח טודי נטול גלוטן, וטבעוני משקאות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מים, ברנדי תפוחים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: זמן למשקה: התפוח לפוצץ Fizz, זמן למשקה: מאי טאי, ו זמן למשקה: הווסקי.
הוראות
לקלף וליבה את התפוח ולעטוף בנייר קלף כדי למנוע ממנו להתפרק.
מניחים בתבנית אפייה ואופים ב 350 במשך 30 - 45 דקות, עד רך מאוד.
יש לשטוף שני ספלים עם מים רותחים כדי לחמם מראש, ואז לשים 1 כף סוכר או סירופ בכל אחד.
מוסיפים התזה של מים רותחים ומערבבים עד שהסוכר מומס..
הוסף 2 אונקיות של ברנדי תפוחים לכל אחד מהספלים.
חותכים את התפוח לשניים ומניחים כל מחצית באחד הספלים. באמצעות muddler או כף עץ, לרסק את התפוח לעיסה.
מוסיפים אונקיה או שתיים של מים רותחים, לפי הטעם ומערבבים עד שהתפוח מתפרק לחלוטין. מסננים לתוך ספל חם טרי (אופציונלי), ו גרגר אגוז מוסקט מעל החלק העליון של המשקה.