זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? זנב סוס בסגנון ספרדי עם צ'וריסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך יין, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Codan alla vaccinara (שור מטוגן בסגנון קצב), בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות, ו אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו וסרטנים.
הוראות
טלאים שור יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים שמן בסיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז שור חום בקבוצות ללא צפיפות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
הסר ולהשליך מעטפת מ צ ' וריסו, ואז דק קוצצים נקניק במעבד מזון.
לבשל צ ' וריסו, בצל, גזר, שום, עלה דפנה בסיר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 6 עד 7 דקות.
הוסף פפריקה ומבשל, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים.
מוסיפים זנב שור עם כל מיצים שנצברו בקערה ועגבניות קצוצות (נוזל צריך לבוא על אמצע הצדדים של בשר) ומביאים לרתיחה.
מכסים סיר צמות שור בשליש התחתון של התנור, פונה פעם או פעמיים, עד מאוד רך, 3 עד 3 1/2 שעות. שומן רזה מן הרוטב, ולאחר מכן מערבבים פטרוזיליה, כוסברה, חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם.
* שורטייל לשפר את הטעם אם מטוגן 2 ימים קדימה (להוסיף פטרוזיליה, כוסברה, וחומץ רק לפני ההגשה). קריר, חשוף, ואז צונן, משטח מכוסה בנייר קלף או נייר שעווה וסיר מכוסה במכסה.
הסר כל שומן מוצק לפני reheating. * אתה יכול גם לצלות שור במחבת צלייה. ראשית זנב שור חום במחבת כבדה 12 אינץ', ולאחר מכן להעביר אותם למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק זנב שור בשכבה 1.