קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו

זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? זנב סוס בסגנון ספרדי עם צ'וריסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך יין, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Codan alla vaccinara (שור מטוגן בסגנון קצב), בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות, ו אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו וסרטנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
טלאים שור יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זנב שורזנב שור
3
מחממים שמן בסיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז שור חום בקבוצות ללא צפיפות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה כמו השחמה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר ולהשליך מעטפת מ צ ' וריסו, ואז דק קוצצים נקניק במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
לבשל צ ' וריסו, בצל, גזר, שום, עלה דפנה בסיר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף פפריקה ומבשל, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
9
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים זנב שור עם כל מיצים שנצברו בקערה ועגבניות קצוצות (נוזל צריך לבוא על אמצע הצדדים של בשר) ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זנב שורזנב שור
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מכסים סיר צמות שור בשליש התחתון של התנור, פונה פעם או פעמיים, עד מאוד רך, 3 עד 3 1/2 שעות. שומן רזה מן הרוטב, ולאחר מכן מערבבים פטרוזיליה, כוסברה, חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
זנב שורזנב שור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
* שורטייל לשפר את הטעם אם מטוגן 2 ימים קדימה (להוסיף פטרוזיליה, כוסברה, וחומץ רק לפני ההגשה). קריר, חשוף, ואז צונן, משטח מכוסה בנייר קלף או נייר שעווה וסיר מכוסה במכסה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
זנב שורזנב שור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating. * אתה יכול גם לצלות שור במחבת צלייה. ראשית זנב שור חום במחבת כבדה 12 אינץ', ולאחר מכן להעביר אותם למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק זנב שור בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק