קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו

זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? זנב סוס בסגנון ספרדי עם צ'וריסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך יין, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Codan alla vaccinara (שור מטוגן בסגנון קצב), בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות, ו אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו וסרטנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טלאים שור יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זנב שורזנב שור
3
מחממים שמן בסיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז שור חום בקבוצות ללא צפיפות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
העברה כמו השחמה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר ולהשליך מעטפת מ צ ' וריסו, ואז דק קוצצים נקניק במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
לבשל צ ' וריסו, בצל, גזר, שום, עלה דפנה בסיר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הוסף פפריקה ומבשל, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
9
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים זנב שור עם כל מיצים שנצברו בקערה ועגבניות קצוצות (נוזל צריך לבוא על אמצע הצדדים של בשר) ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זנב שורזנב שור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מכסים סיר צמות שור בשליש התחתון של התנור, פונה פעם או פעמיים, עד מאוד רך, 3 עד 3 1/2 שעות. שומן רזה מן הרוטב, ולאחר מכן מערבבים פטרוזיליה, כוסברה, חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זנב שורזנב שור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
* שורטייל לשפר את הטעם אם מטוגן 2 ימים קדימה (להוסיף פטרוזיליה, כוסברה, וחומץ רק לפני ההגשה). קריר, חשוף, ואז צונן, משטח מכוסה בנייר קלף או נייר שעווה וסיר מכוסה במכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זנב שורזנב שור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating. * אתה יכול גם לצלות שור במחבת צלייה. ראשית זנב שור חום במחבת כבדה 12 אינץ', ולאחר מכן להעביר אותם למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק זנב שור בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק

מרכיבים