Oxtail Bourguinonne עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 102 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו ראגו זנב שור, Oxtail Marmalade, ו תבשיל זנב-שור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד חום פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים טפטוף לתוך קערה קטנה. להחזיר 6 כפות לטפטפות לסיר (להוסיף שמן זית, במידת הצורך, כדי למדוד 6 כפות סך; בייקון מילואים לשימוש אחר). לקשור פטרוזיליה, קורנית, ועלי דפנה יחד לזר garni. מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה כדי להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
מוסיפים זנב שור, כמה חתיכות בכל פעם, לקמח מתובל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
זנב שור
5
מטפטפים קותלי חזיר בסיר מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף זנב שור וחום מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להעביר זנב שור לקערה אחרי כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להפחית את החום בינוני נמוך.
8
מוסיפים בצל קצוץ, גזר קצוץ ושום טחון לסיר. מטגנים עד שהבצל מתרכך, 5 עד 6 דקות. החזר זנב-שור וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
זנב שור
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיף זר garni, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך, התאמת חום מדי פעם כדי לשמור על רתיחה עדינה, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מערבבים פטריות, בצלצלים, נתחי גזר, וציפורן שום שלמה. להגביר את החום ולחזור לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות עד בשר וירקות במכרז, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
להטות סיר וכפית את כל שומן שעולה אל פני השטח. מערבבים קמח לנזיד. מבשלים חשופים עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף