זנב שור כפרי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? זנב שור כפרי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1059 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זנב שור, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: זנב-שור מטובל, זנב-שור מזוגג, ו שוורי יין מטוגנים.
הוראות
מחממים תנור ל 300 עד 350 מעלות F.
מפזרים את זנב השור בנדיבות עם תיבול הבית משני הצדדים.
מעיל התחתון של תנור כבד תנור הולנדית הוכחה עם שמן זית. לאחר מחומם, להוסיף את זנב השור ולצרוב על כל הצדדים.
להסיר ולהניח בצד. לגרד את החלקים החומים מתחתית המחבת.
מוסיפים את מרק הבשר, היין האדום, רוטב ווסטרשייר, וציפורן שום. מערבבים.
מוסיפים בזיליקום, אורגנו, עלי דפנה, רוטב חריף, רוטב עגבניות, ואת השוורים השמורים. מערבבים לשלב את כל החומרים יחד.
מכסים בחוזקה, מניחים בתנור, ואופים במשך 2 עד 3 שעות.
הסר מהתנור ולהביא לרתיחה על תנור למעלה.
מוסיפים את הפרוסות בצל מתוק, תפוחי אדמה אדומים, שום וגזר לסיר. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז, בערך 15 דקות.
מגישים זנב שור עם הירקות על אורז בחמאה חם.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.